[bsf-info-box icon=”Defaults-eur euro” icon_size=”32″ icon_color=”#e21a22″ title=”Niet-goed-geld-terug”][/bsf-info-box]
[bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”32″ icon_color=”#e21a22″ title=”Alleen op Zaterdag”][/bsf-info-box]
[bsf-info-box icon=”Defaults-check” icon_size=”32″ icon_color=”#e21a22″ title=”15 Jaar Ervaring”][/bsf-info-box]

JGH Cleaning

Met 15 jaar eraring in het reinigen en polijsten van voortuigen zoals auto’s, boten, caravans of motoren bent u bij ons bij het juiste adres. Deze ervaring in combinatie met de geschikte aparatuur en juiste producten, zal uw voortuig er weer uitzien als nieuw.

Om een vergelijkbare diepe hoogglans te bereiken als wanener u uw voortuig kocht, polijsten wij in verschillende fases. Bovendien voorkomt deze behandeling polijsthologrammen, wat een veel voorkomend probleem is.

Ook kunt u bij onze specialisten terecht voor het aanbrengen van lakverzegelingen van gelakte delen zoals plaatwerk, bumpers, velgen etc. Hierdoor is uw auto tot 2 jaar beschermd tegen UV-licht, pekel en teer. Meer informatie over de mogelijkheden kunt u ontvangen van onze experts.

Voor het terugbrengen van uw auto naar de showroomstaat, rekenen wij een tarief van €175,00 exclusief btw. In combinatie met een van onderstaande diensten zal hier een nader te bepalen meerprijs gelden.

  • Reinigen motorruimte
  • Lakverzegeling / velgverzegeling
  • Glasverzegeling
  • Lederbehandeling (conserveren)

Het tarief voor andere voortuigen zal bepaald worden tijdens een afspraak en is afhankelijk van het aantal vierkante meters.

Interesse in één of meerdere van onze motoren?

Neem contact op voor een afspraak

BEL: 06 13 555 914