JGH Motoren Nijmegen en jouw gegevens

Als je via onze Website aangeeft dat je interesse hebt in een voertuig of als je contact met ons opneemt via het contactformulier, dan stuur je ons je naam, e-mailadres en de inhoud van je bericht. Wij zullen deze gegevens gebruiken om te kunnen reageren op je bericht en je te kunnen informeren over onze producten en diensten.

Koop je bij ons een voertuig of maak je gebruik van onze cleaning diensten, dan zullen we ook gegevens van je gebruiken. Die gebruiken we om het voertuig of onze diensten te kunnen leveren, de betaling te regelen en onze administratie bij te houden. Deze gegevens worden alleen aan derden gegevens als dat nodig is om onze diensten uit te voeren, of als we dat wettelijk verplicht zijn.

We gebruiken alleen functionele cookies op onze website. Als je op onze Facebookpagina gegevens achterlaat, dan zal Facebook die ook kunnen gebruiken. Facebook is gevestigd in de Verenigde staten.

Heb je vragen over hoe we met je gegevens omgaan of wil je weten welke gegevens we van je verwerken, neem dan contact met ons op via:

Jos Gidding
06 13 555 914
info@jghmotoren.nl

Mocht het zo zijn dat je gegevens niet kloppen of je wilt dat we deze niet meer verwerken, laat dat dan even weten, dan kunnen wij ze aanpassen of wissen. Als je meer informatie wilt over je privacy rechten, dan kun je ook terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


Interesse in één of meerdere van onze motoren?

Neem contact op voor een afspraak

BEL: 06 13 555 914